GRILLHOUSE ZION

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 542 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillhouse Zion. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2024 om 21:15 Vlotte bezorging, nette bezorger en heerlijk eten.
28 jun 2024 om 20:44 Prima eten
25 jun 2024 om 19:54 Twee en een half uur gewacht op eten, eten was wel warm en lekker
16 jun 2024 om 20:20 Ik had gevraagd om sla apart, kreeg vervolgens helemaal geen sla. Verder wel lekker.
15 jun 2024 om 8:37 Duurde deze keer erg lang en daardoor heel koud
11 jun 2024 om 21:16 Vroeger kwam ik al bij Zion in de jaren 80, we hebben vaak gegeten in de zaak zelf en nu voor eerst besteld.Was top en heerlijk en erg veel.Totaal geen min punten alleen maar top.
9 jun 2024 om 19:52 Het eten was heel lekker maar de bezorgertijd kan iets korter want het duurde 1.45 voor dat we het eten kregen
1 jun 2024 om 22:40 Prijs kwaliteit uitstekend
1 jun 2024 om 20:08 Eten is altijd goed en lekker warm maar bij de pita gezond ontbrak sla,tomaat en komkommer
26 mei 2024 om 9:08 Keurig op tijd zoals altijd Eten was spatvers en lekker, zoals te verwachten.
21 mei 2024 om 21:57 Shoarma meat was really dry and not tasty. Delivery time around 1:20h
20 mei 2024 om 20:10 Heb 2uur op de bezorging moeten wachten We hadden al geen trek meer.nooit meer bestel ik bij zion.