GRILLHOUSE ZION

Recentebeoordeling


4 sterren uit 433 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillhouse Zion. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 7:12 Niet te eten met name de aardappel schijfjes. Aardappel schijfjes veelste hard. Kon er niet eens op kauwen. De kip en kebab was nog wel te eten maar dit is de laatste keer dat ik hier bestelde. Niet waard voor het bedrag dat je betaald
27 nov 2022 om 23:10 Was heerlijk als van ouds zo als ik hoopte blij dat ze nu ook thuis bezorgen zou alleen wel iets goedkoper mogen wel snel bezorgd binnen de tijd
25 nov 2022 om 0:02 Bezorging deed lang, me aardappelschijfjes was inmiddels helemaal koud ook had ik er bij gezegd de aardappelschijfjes niet door te bakken, vervolgens krijg ik het verbrand en koud aan. Echt heel erg jammer en zonde van me geld.
18 nov 2022 om 21:23 Ik dacht dat er salade bij een broodje shoarma zat, maar dat is misschien niet meer. Wel lekker verder.
17 nov 2022 om 13:12 Het eten was erg lekker en goed warm bij aankomst wij gaan zeker nog een keer bestellen
2 nov 2022 om 22:02 Los van de lange levertijd was het eten vandaag WAARDELOOS. Had twee kip shoarma schotels besteld en expliciet gevraagd zo min mogelijk vocht in de bakken. En helaas zaten beide schotels vol met vet. Pitta broodjes kei en kei hard. Heb ook gebeld
11 okt 2022 om 11:29 Zeer lekker kip shawarma en patat als vers gebakken en snel en vriendelijk bezorgd.
29 sep 2022 om 10:17 Eten goed bezorging omg
25 aug 2022 om 14:25 Het eten was wel oke.
23 aug 2022 om 11:55 Thuisbezorgd is in mijn ervaringen nogal betrouwbaar. Afgesproken bezorgtijden worden meestal gerealiseerd. Maaltijd is vaak goed warm..
22 aug 2022 om 12:23 Ouderwets lekker!
18 aug 2022 om 17:59 Meer dan 60 minuten bezorgtijd terwijl het bedrijf echt niet ver hier vandaan is en niet op een spitsuur is. Ook vindt ik het niet normaal dat de bezorgkosten €3,99 is. Het maakt niet uit voor welk bedrag je besteld, is gewoon een vast bezorgbedrag.